Blogs FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
 


Go Back   Oddworld Forums > Blogs > Taco


Rate this Entry

Back

Posted 01-18-2011 at 04:43 PM by Taco
A few things:

I'm back from Europe and now I can once again lurk and post occasionally on OWF.

I just bought the Oddboxx and am now downloading SW because I've played the other 3 a few times...so I guess I should've just bought SW individually.

I've been accepted into uni and flying school and am starting in a month and a bit (yay!).

I wont bore you guys with details about my trip, but I do wanna mention a highlight from it. I drove past an old Reliant Robin in Budapest and it made me laugh. Yeah..

Total Comments 9

Comments

Old
Mac Sirloin's Avatar
Budapest? More like Buddha is a pest.


Anyway, awesome trip. My sister did something similar over the summer and it sounds like it is a most excellent place. Hilarious cars and all.
Posted 01-18-2011 at 04:52 PM by Mac Sirloin Mac Sirloin is offline

Old
Nate's Avatar
Might want to stop your SW download if you haven't gotten too far in to it yet. It's being updated in the next day or two.
Posted 01-18-2011 at 09:52 PM by Nate Nate is offline

Old
Taco's Avatar
Good, because I'm having the framerate issues I've been hearing about. And some wierd effect with the lights in the game. They seem to leave trails and move about when I move the camera.
Posted 01-19-2011 at 04:12 AM by Taco Taco is offline

Old
MA's Avatar
congratulations.

i used to see those cars everywhere here. not so much now.
Posted 01-19-2011 at 10:12 AM by MA MA is offline

Old
MeechMunchie's Avatar
Those cars have a tendency to flip over whenever you try to do anything complex. Like turning.
Posted 01-19-2011 at 01:45 PM by MeechMunchie MeechMunchie is offline
Updated 01-20-2011 at 01:22 PM by MeechMunchie

Old
MA's Avatar
or retuning the radio.
Posted 01-19-2011 at 03:31 PM by MA MA is offline

Old
Nate's Avatar
Quote:
Originally Posted by Taco
Good, because I'm having the framerate issues I've been hearing about. And some wierd effect with the lights in the game. They seem to leave trails and move about when I move the camera.
Do you have an ATI graphics card?
Posted 01-19-2011 at 03:48 PM by Nate Nate is offline

Old
Taco's Avatar
No I have nvidia. It runs with no lag on High but it lags slightly in the light on Ultra (when in full screen mode). I doubt it's my hardware since I can run mass effect 2 and other such games with no lag.
Posted 01-20-2011 at 03:11 AM by Taco Taco is offline

Old
Nate's Avatar
The update should improve things for you then. ATI cards still have issues.
Posted 01-20-2011 at 04:21 AM by Nate Nate is offline

 

Recent Blog Entries by Taco



All times are GMT -8. The time now is 02:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.

Please note that the Oddworld Forums are not affiliated with Oddworld Inhabitants.